Hvad er Emsculpting

Emsculpting er en ikke-invasiv behandling, den bruges til at øge din muskelmasse, nedbryde fedtceller samt forbrænder fedt.

Ved hjælp af høj-intensitets fokuseret elektromagnetisk energi og RF (radio frequency) , bliver der skabt muskelsamtrækninger på det behandlede område samt RF giver varme som gør at muskler hurtigere og mere effektivt tager imod resultat. 

Ved Emsculpting aktiveres der mange flere muskelfibre end der gør ved almindelig fysisk træning.

Emsculpting kan også afhjælpe splittet mavemuskler efter f.eks. graviditet.

Se nederst på siden hvilke kunder der ikke må behandles.

Emsculpting kan med fordel kombineres med fedtfrysning for bedre resultat.

Få 55% på Emsculpting behandlinger resten af 2023

Book nu og brug koden EMS55%

Se vores anmeldelser her

Kæmpe anbefaling herfra

Super søde Heidi er virkelig kundeminded, og tager sig tid til sine kunder. 
Får både lavet mine negle og har prøvet EMS med gode resultaterne

Kæmpe anbefaling herfra

Allerede efter 4 Embodysculpting…

Allerede efter 4 Embodysculpting behandlinger på maven kunne jeg mærke at maven var blevet mindre samt jeg havde fået mavemuskler. 

Mange anbefalinger fra mig til Beauty by Egan

Hjælp til delte mavemuskler

Efter fødsel har jeg fået delte mavemuskler som også har gjort at jeg tit var oppustet.
Allerede efter få gange hos Beauty by Egan med Embodysculpting var jeg mindre oppustet.
Heidi er nærværende og opmærksom og følger op på tingene.Det er ikke sidste gang jeg kommer til Beauty by Egan

4,7 på Trustpilot

Hvornår kan man se resultat?

Det anbefales at der køres et opstartsprogram, som er 2 behandlinger om ugen, i 3 uger. Hvis du er i relativ god form, kan du allerede forvente at se resultater efter 2-4 gange mens det endelige resultat bliver først synlige efter 4-12 uger da musklerne skal bruge tid til at vokse og nedbryde fedt. Du kan dog forvente løbende resultat i perioden.

Bivirkninger

Nogen vil kunne fornemme lidt ømhed efter behandlingen, men maskinen kører forskellige programmer samt intervaller og dette gør at musklerne tømmes for mælkesyre og der derfor ikke kommer ømhed.

Der er ikke rapporteret nogen alvorlige bivirkninger ved behandlingen.

Har du spørgsmål til Embodysculpting eller ønsker du, at høre mere omkring mulig kombination af flere behandlinger i vores klinik, i København? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig, ved at skrive på Beauty@Beautybyegan.dk eller ringe på +45 98 88 69 23

Tilbud
55% på Emsculpt

Rabatkode: EMS55%

Mave, to påsætning 1.000 kr. → nu 450 kr.
Arme, to påsætning 1.000 kr. → nu 450 kr.
Baller, to påsætning 1.000 kr. → nu 450 kr.
Lår, to påsætning 1.000 kr. → nu 450 kr.

OBS: Rabatten bliver fratrukket i klinikken. 

Kan du ikke finde en tid, der passer dig? Kontakt mig på telefon +45 93 88 69 23, så finder vi en løsning.

Priser

Baller, to påsætninger

1000,-

Mave, to påsætninger

1000,-

Arme, 2 påsætninger

1.000,-

Lår, to påsætninger

1.000,-

Før/efter billeder

Før:
Efter:
Før:
Efter:
Før:
Efter:
Før:
Efter:

Booking

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min hyggelige klinik

Ofte stillede spørgsmål om Emsculpt

Emsculpt er en ikke-invasiv behandling, der bruger højintensivt fokuseret elektromagnetisk teknologi til at stimulere muskelkontraktioner og opbygge muskelstyrke. Det er designet til at tone og forme specifikke områder og muskelgrupper i kroppen.

Under en Emsculpt-behandling placeres apparatet på det ønskede område, og elektromagnetiske impulser sendes til musklerne. Disse impulser får musklerne til at trække sig sammen gentagne gange, hvilket efterligner virkningen af intens træning. Som et resultat opbygges muskelmasse og styrke, samtidig med at fedtceller reduceres.

Emsculpt kan behandle flere områder på kroppen, herunder mave, baller, lår og arme. Det er ideelt til dem, der ønsker at tone og definere deres muskler på netop disse områder.

Emsculpt er generelt en smertefri procedure. Under behandlingen kan man dog opleve en sensation af muskelkontraktioner, der kan sammenlignes med en intens træning. Dette er normalt og indikerer, at behandlingen virker.

Antallet af behandlinger kan variere afhængigt af dine individuelle mål og ønsker. I de fleste tilfælde anbefales et forløb af 4-6 behandlinger med et interval på cirka 2-4 dage mellem hver session for at opnå de bedste resultater.

Du kan begynde at se og føle resultaterne af Emsculpt-behandlingen efter kun en eller to sessioner. Det endelige resultat viser sig normalt et par uger efter afslutningen af hele behandlingsforløbet. Din behandler kan eventuelt tage før/efter billeder i klinikken, for at følge behandlingsresultatet tæt.

Emsculpt er en sikker procedure, der normalt ikke medfører alvorlige bivirkninger. Umiddelbart efter behandlingen kan du opleve moderat ømhed og en følelse af muskeltræthed i det behandlede område. Disse bivirkninger er midlertidige og forsvinder normalt inden for få dage.

Emsculpt er velegnet til de fleste sunde voksne, der ønsker at forbedre deres muskeltoning og reducere fedt på specifikke områder. Det er dog vigtigt at konsultere en kvalificeret behandler, der kan vurdere din egnethed og give dig individuel rådgivning. Behandlingen er ikke egnet til gravide, folk med epilepsi eller pacemaker, samt folk med metalgenstande i kroppen.

Du må ikke behandles hvis du har følgende:

– Kobberspiral

– Gravid

– Pacemaker

– Har problemer med hjertet eller har haft hjertestop

– Epilepsi

– Indopereret nogle former for metalgenstande i kroppen

– Generelt alvorlige sygdomme