Fjernelse af Karsprængninger i København

Hos Beauty By Egan tilbyder vi fjernelse af karsprængninger på ben, hals og bryst i København.

Karsprængninger kan være en del af aldringsprocessen, men fremskyndes hos nogen ved for meget sollys eller ved solarium, som kan fremskynde processen.

Flere typer hudsygdomme kan også give karsprængninger, bl.a. Rosacea. Foruden hudsygdomme kan karsprængninger også være en følgevirkning efter strålebehandling for kræftsygdomme eller i forbindelse med forskellige typer medicin som f.eks. Prednisolon.

Under laserbehandlingen der fjerner karsprængningerne, bliver karrene suget op af lyset fra laseren, som efterfølgende ødelægges af opvarmningen.

Efter fjernelsen af karsprængningerne ved laserbehandlingen, så kan føles lidt varmt i huden under behandlingen og der kan være let rødme i området lige efter.

Før laserbehandling

I min skønhedsklinik kan fjernelsen af karsprængningerne opstartes samme dag som forundersøgelsen – der er således IKKE en betænkningstid påkrævet, som ved visse andre kosmetiske behandlinger.

Konsultationen hjælper dig med at bringe klarhed over hvilken behandling, der er den bedste for dig og hvilke eventuelle reaktioner, der kan opstå efter behandlingen.

Du bør altid gøre opmærksom på dine eventuelle tidligere behandlinger eller sygdomme før en behandling. Huden skal være så lys som mulig. Make up skal afrenses inden behandlingen.

Tag 2 panodiler før behandlingen

Efter laserbehandling

Huden må ikke udsættes for sollys i 2 måneder efter behandlingen uden solcreme, solcreme SKAL anvendes. Du kan anvende dine cremer og make-up 2 timer efter behandlingen, hvis ikke andet ordineres.

Du må ikke træne 48 timer efter behandlingen.

Bivirkninger ved fjernelse af karsprængninger

Det er almindeligt med let rødme og hævelse i området.

Huden kan blive misfarvet og skjoldet, hvis den udsættes for sollys i op til 2 måneder efter behandlingen uden solcreme eller hvis man er for solbrun under behandlingen.

Er huden solbrændt optager den mere lys fra laseren og derved er der risiko for sårdannelser men efterfølgende lysfarvning af huden og i sjældne tilfælde ardannelse.

Der kan komme en let overfladisk ru fornemmelse hen over karrene. Dette forsvinder i løbet af få dage. Man bør undgå at udsætte området for sollys i 2 måneder efter behandlingen. Sollys kan give misfarvninger af huden.

Det behandlede område kan være rødt og hævet i op til 1 døgnefter behandlingen.

Se vores anmeldelser her

Har du spørgsmål til fjernelse af karsprængninger eller ønsker du, at høre mere omkring mulig kombination af flere behandlinger i vores klinik, i København? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig, ved at skrive på Beauty@Beautybyegan.dk eller ringe på +98 88 69 23

Priser

Konsultation - gennemgang af behandling (15 min.)

Begge kinder

1.200,-

Begge kinder + næse

1.500,-

Ben, afhængig af størrelse på karsprængninger

1.200,-

Enkelte karsprængninger

800,-

Før/efter billeder

Før:
Efter:
Før:
Efter:
Før:
Efter:
Før:
Efter:

Booking

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min hyggelige klinik