Tilbud på permanent hårfjerning i Rødovre!

Spar 40%, på alle permanente hårfjerninger.

Rabatkode: Hår40

Spar 40% på permanent hårfjerning i Rødovre! Slip for røde knopper, stubbe og indgroede hår med laserbehandlingen!

Hos Beauty By Egan tilbydes permanent hårfjerning med laserbehandling.

Permanent hårfjerning frederiksberg | tilbud på Permanent Hårfjerning
Kundens venstre ben behandlet 2 gange, højre ben har ingen behandling fået. Billede er tager to uger efter 2 behandling.
Permanent hårfjerning frederiksberg | tilbud på Permanent Hårfjerning

4,7 på Trustpilot. Se vores anmeldelser

Permanent hårfjerning, slip for de røde knopper, indgroede hår og barbering hver 2-3 dage.

Der kan være flere forskellige grunde til at ønske permanent hårfjerning,  på et eller flere områder. Med permanent hårfjerning slipper du for røde knopper, stubbe og indgroede hår.

Uanset grunden så ved jeg, at permanent hårfjerning er en af de behandlinger, som alle bliver enormt glade for, når de er færdigbehandlede.

En hel del kvinder oplever med alderen at få mørke hår i ansigtet og synes, at det er hæmmende i deres dagligdag. Dette kan dog også skyldes hormonel ubalance. Det er helt almindeligt at få mørke hår, men langt de fleste vil helst være fri. 

Derfor er det dejligt at kunne sige, at jeg kan hjælpe dig af med de mørke hår permanent, i min skønhedsklinik nær Frederiksberg.

Laserbehandling med udstyr af højeste kvalitet

Hos Beauty by Egan arbejder jeg med den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning i Rødovre.

I Beauty by Egan arbejder jeg med den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning. 

Jeg benytter en laser maskine med E-light teknologi til effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår permanent. Denne  metode kaldes også SHR (Super Hair Removel) fordi den er dem mest effektive metode til permanent hårfjerning. 

Permanent hårfjerning Rødovre, med SHR Laser

Jeg har aktivt valgt at benytte en SHR laser, idet den kan anvendes på alle hudtyper.

Det anbefales, at der er 3-6 uger mellem hver behandling. Der kan ikke ved nogle behandlingsform opnås 100% hårreduktion, men oftest 70-90% reduktion. 

Du skal regne med min. 6 behandling, fordi laser skal ramme håret i alle dets vækstfaser og vedligeholdelse gennem 1-2 behandlinger om året. 

Hvordan foregår en behandling af permanent hårfjerning?

Permanent hårfjerning virker bedst på mørke hår, men med SHR og E-light teknologi er det også muligt af fjerne de lyse hår. Men helt hvide og grå hår uden pigment kan ikke fjernes.

Varmen fra lyset ødelægger hårsækkene på hårene, der er i vækstfase. Derfor er det nødvendigt med flere behandlinger for også at ødelægge de resterende hårsække, der har været i hvilefase. Hårsækken bliver ødelagt ved opvarmningen fra E-lyset. Lyset skader derimod ikke den omkringliggende hud, så behandlingen er skånsom og kræver ingen restitutionstid.

Du vil opleve, at de hår, der endnu ikke er ramt, vil vokse langsommere jo flere behandlinger, jeg har givet dig. Ligeledes vil du opleve, efter de første par behandlinger, hårfrie perioder efter behandlingen. På den måde får du også en umiddelbar effekt, mens du venter på det permanente resultat.

1 dag før behandlingen skal området, som skal behandles, barberes, et gebyr på 100 kr. vil forekomme hvis barberingen ej er gjort. Området skal være fri for snavs, deodorant, cremer osv.

Området må ikke være voksbehandlet 4 uger inden hårfjerningen.

Der kan IKKE behandles hårfjerning på tatoveringer.

Beauty By Egan tilbyder dig kvalitativ permanent hårfjerning i Rødovre

Har du spørgsmål til permanent hårfjerning eller ønsker du, at kombination af flere behandlinger i klinikken, i Rødovre? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig, ved at skrive på Beauty@Beautybyegan.dk eller ringe på +45 98 88 69 23.

Tilbud 2024 - 40 % på Permanent hårfjerning

Rabatkode: Hår40

OBS: Rabatten bliver fratrukket i klinikken. 

Kan du ikke finde en tid, der passer dig? Kontakt mig på telefon +45 98 88 69 23, så finder vi en løsning.

Priser

Konsultation - gennemgang af behandling (15 min.)

0,-

Armhule

500,-

Overlæbe

500,-

Hage

500.-

Hals

500,-

Nakke

500,-

Hænder inkl. arme

1.100,-

Hænder

500,-

Bryst

1.000,-

Bryst inkl. mave

1.500,-

Mave

800,-

Navle og stregen ned på maven

500,-

Bikini

700,-

Baller

800,-

Skuldre

700,-

Ryg

1.600,-

Lænd

600,-

Ryg inkl. skuldre

2.000,-

Begge underben

700,-

Lår

300,-

Inderlår

500,-

Tær

300,-

Før/efter billeder

Før:
Efter:
Før:
Efter:
Før:
Efter:
Før:
Efter:

Booking

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min hyggelige klinik

Skønhedsklinik rødovre centrum

FAQ

Ja – det virker bedst på mørke hår, men med SHR og E-Light som jeg anvender er det også muligt at fjerne lyse hår.

Det er meget individuelt, men de fleste skal have mellem 6-10 behandlinger (med 3-6 ugers mellemrum) for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Antal behandlinger afhænger bl.a. hårvækst, hormonbalance og hvor mørke hårene er. Og du vil typisk kunne fornemme efter de første behandlinger en forskel. Det kunne være, at hårene vokser langsommere, bliver blødere eller forsvinder.

Varmen fra lyset ødelægger hårsækkene på hårene, der er i vækstfase. Derfor er det nødvendigt med flere behandlinger for også at ødelægge de hårsække, der har været i hvilefase. Hårsækken bliver ødelagt ved opvarmningen fra E-lyset. Lyset skader derimod ikke den omkringliggende hud, så behandlingen er skånsom og kræver ingen restitutionstid.

Du vil opleve, at de hår, der endnu ikke er ramt, vil vokse langsommere jo flere behandlinger du har fået. Ligeledes vil du opleve, efter de første par behandlinger, kommer der hårfrie perioder. På den måde får du også en umiddelbar effekt, mens du venter på det permanente resultat.

Du skal barbere dig dagen inden eller på selve dagen.

Ingen sol en uge før og 2 uger efter. Du skal bruge en høj faktor, når du opholder dig i solen, hvis områderne bliver udsat for meget sol, vil det ikke give det samme resultat.

Du må ikke have deodorant eller creme på området der skal behandles. Du må ikke være blevet vokset 4 uger inden behandlingen, heller ej plukket hårene med en pincet.

Ja, dog skal arret være helt helet og uden sår. Afhængig af størrelsen og dybden på arret, skal der gå ca. 3-6 måneder, før man kan behandle på det.