Cryoterapi i Rødovre

Beauty by Egan tilbyder cryoterapi i Rødovre. Behandlingen er over de seneste år blevet en enorm populær behandling, og med god grund!

Cryoterapi er til dig som ønsker smertelindring i forbindelse med migræne, nakkespændinger, gigt og mange andre skavanker. Med et termisk kamera, kan vi følge inflammationen i din krop og derved ramme smerten langt mere præcist.

Ved cryoterapi fryses der lokalt med 78 minusgrader. Dette termiske chok gør, at kroppen går ind og regenererer sig selv, da der bliver sendt besked til hjernen om at der her er brug for hjælp.

Cryoterapi giver en effektiv virkning ved at tage hævelse og få blodkarrene til at trække sig sammen. Dette gør at du får øget blodgennemstrømning, og derfor bør du kunne mærke en væsentlig forbedring efter bare en til få behandlinger.

Sådan virker lokal cryoterapi

Hos Beauty by Egan tilbyder vi lokal cryoterapi. Det vil sige at vi behandler smertestedet på det præcise område, i stedet for hele kroppen.

Vi fryser med CO2 og ikke nitrogen, så derfor skal der oftest ikke lige så mange behandlinger til, som hvis man bruger nitrogen. Derudover benytter vi også flere bars tryk på maskinen; dette gør også at der behøves færre behandlinger.

Du vil kunne mærke forskel efter 2-3 behandlinger, som skal planlægges med 1-3 dages mellemrum. Som oftest anbefaler jeg at du modtager 5-7 behandlinger af cryoterapi, men dette kan selvfølgelig veksle fra person til person.

Hvad kan behandles med cryoterapi

Lokal cryoterapi har positive virkninger på mange typer af skader. Desuden er behandlingen medicinsk godkendt, certificeret samt med dokumenteret virkning.

Vi behandler blandt andet:

  • Tennisalbue
  • Myoser
  • Gigt
  • Hælsporer
  • Ar
  • Frossen skulder
  • Psoriasis/eksem
  • Rosacea
  • Migræne/hovedpine

For bedst virkning af cryoterapi ved akut opståede skader, anbefaler vi at du bestiller tid inden for 48 timer efter skaden er opstået. Hævelser kan komme sig markant hurtigere ved behandling med cryoterapi.

Har du spørgsmål til cryoterapi, så er du mere end velkommen til at kontakte klinikken ved at skrive til beauty@beautybyegan.dk eller ringe på tlf. 98 88 69 23.

Booking

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min hyggelige klinik

Hvad siger andre om cryoterapi

Efter en længere periode med smerter

Efter en længere periode med smerter i skulder samt spændings hovedpine, forløb hos kiropraktor og fysioterapeut, har jeg nu prøvet cryoterapi his Beauty by Egan. Efter kun 2 behandlinger er mine smerter og hovedpine væk. Det er ekstrem effektivt og man er altid i trygge rammer hos Heidi Egan.
Denne behandling kan klart anbefales.

Jeg føler mig i trykke hænder

Jeg føler mig i trykke hænder. Heidi går op i at man som klient bliver glad og tilfreds med resultatet. Hun er virkelig god til sine behandlinger og gør lidt ekstra for at komme frem til et godt resultat. Virkeligt en god klinik.

Jeg havde brug for hjælp til smerter i nakken

Jeg havde brug for hjælp til smerter i nakken og i kæben og jeg blev anbefalet CRYOTERAPI hos Heidi. Efter bare to behandlinger har jeg fået det meget bedre.
Heidi er super sød og dygtig, og hun kan varmt anbefales herfra.
Vi ses allerede i morgen Heidi

4,7 på Trustpilot

Priser

Konsultation - gennemgang af behandling (15 min.)

Lokal cryoterapi mod smerter

1 behandling

300,-

5 behandlinger

1.300,-

Før/efter billeder

Før:
Efter:
Før:
Efter:
Før:
Efter:
Før:
Efter:

Booking

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min hyggelige klinik

Skønhedsklinik Rødovre